Boyabatlı Öğrencilerden Kort Tenisinde Büyük Başarı: Sinop İl Birinciliği

Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi ve Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi öğrencileri, antrenörleri Songül Çörekoğlu yönetiminde katıldıkları müsabakalarda rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldu. Türk Telekom Fen Lisesi Takım sporcuları Burak Can Ermiş, Mustafa Savaş, Kazım Berkay Çetin, İlkem Berkay Dağdeviren ve Erdem Erdiz, sergiledikleri başarılı performansla Boyabat’ı gururlandırdı.

Aynı turnuvada Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi öğrencileri de kort tenisinde büyük bir başarı elde etti. Zeynep Kumluk, Asude Beyazca, Bade Su Özgül, Yağmur Sarıoğlu ve Erva Karaaslan’dan oluşan takım, il birinciliğini kazanarak önümüzdeki turnuvalarda Sinop’u temsil etme hakkı kazandı.

Boyabatlı Minik Sporcu’nun büyük başarısı Boyabatlı Minik Sporcu’nun büyük başarısı

Boyabat İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kort tenisinde gösterdiği başarılı performansla turnuvayı üçüncü sırada tamamladı ve ilçeye bir derece daha kazandırdı.

Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Okul sporlarında bir il birinciliği daha! Kort tenisi il birincisi sporcularımızı çalıştıran antrenörümüz Songül Çörekoğlu'nu ve başarılı sporcularımızı tebrik eder, önümüzdeki turnuvalarda başarılarının devamını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Boyabatlı öğrenciler, elde ettikleri derecelerle ilçenin adını kort tenisinde duyururken, önümüzdeki bölge ve Türkiye şampiyonalarında da başarı hedefliyor.

Whatsapp Image 2025 02 20 At 5.58.10 PmWhatsapp Image 2025 02 20 At 9.50.58 AmWhatsapp Image 2025 02 20 At 5.58.10 Pm 2Whatsapp Image 2025 02 20 At 5.58.09 PmWhatsapp Image 2025 02 20 At 5.58.09 Pm 2